Exklusivt: FXPrimus planerar ett nytt varumärke och ett nytt utseende

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har fått veta att den Cypernbaserade Retail FX- och CFD-mäklaren FXPrimus planerar att ändra sitt utseende och sin logotyp under de kommande veckorna, även om det verkar som om företaget behåller sin nuvarande moniker som en del av det nya varumärket.

FXPrimus släppte en kort teaser-video på sina sociala mediekanaler (se nedan), med rubriken Håll utkik, vår nya look kommer snart.

FXPrimus driver både en onshore, CySEC-licensierad verksamhet via CIF-licensinnehavaren Primus Global Ltd, såväl som en offshore-enhet i Vanuatu, Primus Markets INTL Ltd. Företaget kontrolleras av den malaysiske affärsmannen Manmohan Singh Balbir Singh, som också äger Retail FX-mäklare TIO Markets, utspunnet av FXPrimus för några år sedan. FXPrimus har nyligen sett avgången för flera ledande anställda, inklusive dess chef för UAE Daniel Takieddine som flyttade till konkurrenten BDSwiss, och Natale Mastoroudes, som också började på BDSwiss tidigare i år som chef för HR. TIO Markets VD Damian McDowell lämnade förra året för att gå med i USGFX-UK.[ad_2]

Source link