Exklusivt: fd FXCM/Jefferies huvudmäklare lanserar kryptobörs Crossover


FNG exklusiv… Efter vår tidigare exklusiva rapport om att de två ledande cheferna som driver FX Prime Brokerage-verksamheten hos Jefferies Financial Group Inc (NYSE:JEF) lämnade företaget för att påbörja en ny satsning inom kryptoområdet, har FNG fått veta att det “nya företaget ” är faktiskt en institutionellt fokuserad kryptovalutabörs, kallad Crossover Markets.

Brandon Mulvihill

De två cheferna i fråga, Brandon Mulvihill och Anthony Mazzarese, var långtidsanställda på FXCM, som bildade FX prime brokerage desk på Jefferies, efter att Jefferies köpte FXCM 2015.

Tillsammans med herrarna Mulvihill och Mazzarese för att bilda New York-baserade Crossover Markets är Vladislav Rysin, som arbetat de senaste 10 åren som senior teknolog på EuronextFX (tidigare FastMatch). Mr. Rysin kommer att vara ansvarig för teknologikomponenten på Crossover, medan Mr. Mulvihill kommer att vara VD och Mr. Mazzarese Chief Commercial Officer (CCO).

På sin just lanserade webbplats (på crossovermarkets.com) beskriver företaget sig själv enligt följande:

Crossover Markets Group, Inc är en digital tillgångsbörs utformad för att möta institutionella kunders likviditetsbehov. Teamet består av branschveteraner med bakgrund inom handel, teknik, aktier och utländsk valuta från några av de största finansiella institutionerna globalt.

Crossover Markets planerar att lanseras officiellt i sommar.
Source link