Exklusivt: Exness toppar 1 biljon dollar i FX/CFD-handelsvolymer för oktober

[ad_1]

FNG exklusiv… FNG har lärt sig från företagskällor att den globala Retail FX- och CFD-mäklaren Exness har passerat 1 biljon dollar i kundhandelsvolymer för oktober månad, en ny milstolpe för företaget – och markerar första gången som ett Retail FX-företag har toppat magin biljoner dollar volymmärke.

Exness tidigare bästa månad var juli 2021, där mäklaren gjorde transaktioner för 974,5 miljarder dollar i volymer. Förra månaden (september 2021) rapporterade Exness 947 miljarder dollar i volymer.

Även om det är ett ganska stort antal och en bra prestation, borde siffran inte komma som en överraskning med tanke på den stadiga ökningen av aktiviteten på Exness 2020-2021, den fortsatt starka tjurmarknaden globalt och den fortsatta strömmen av nya detaljhandlare till branschen. Exness uppgick i genomsnitt till 565 miljarder dollar i månatliga volymer 2020, och hittills 2021 834 miljarder dollar.

Det verkar som att Exness strategi att gå över till ett institutionellt och professionellt kundfokus i Storbritannien och EU, och ett Retail-kundfokus i Asien och Fjärran Östern, har gett resultat.

Vi kommer att ge våra läsare mer detaljer och exakta siffror i början av november när vi traditionellt börjar rapportera om månadsvolymer för den senaste månaden på ledande institutionella och detaljhandelsmarknader för valutahandel.

[ad_2]

Source link