Exklusivt: Exness befordrar Artem Seledtsov till Chief Business Development Officer


FNG exklusiv… FNG har fått reda på att multitillgångsmäklaren Exness har befordrat Artem Seledtsov till positionen som Chief Business Development Officer.

Artem Seledtsov började på Exness i mitten av 2020 som chef för Global Country Development och utsågs 2021 till Global Expansion Director. Han verkar ha gjort det ganska bra i den rollen, eftersom Exness har vuxit till att bli världens största detaljhandelsvaluta-, CFD- och kryptomäklare i volym med månatliga volymer som nu regelbundet toppar 1 biljon dollar.

Innan han kom till Exness hade Mr. Seledtsov tjänstgjort som Global Sales Director på TeleTrade. Han har även arbetat på OTP Bank och på Raiffeisen Bank.

Flytten är den senaste i ett antal anställningar och befordran av högre chefer på Exness. Förra månaden anslöt den mångårige Saxo Bank-chefen Peter Plester till Exness som chef för B2B-försäljning i London. Företaget anställde också nyligen Ahmed Badr från easyMarkets för MEA Sales, Wael Makarem som senior marknadsstrateg – MENA, och en annan tidigare Saxo Bank-chef, Damian Bunce, för att leda handeln.Source link