Exklusivt: Exness anställer PokerStars exec Alfonso Cardalda som sin nya CMO


FNG exklusiv… FNG har lärt sig att den branschledande globala multi-asset mäklaren Exness har anställt Alfonso Cardalda som sin nya Chief Marketing Officer (CMO). Han kommer att flytta från Malta till Cypern för sin nya roll.

Alfonso Cardalda går med i Exness efter att ha tillbringat de senaste 12 åren på PokerStars, en av världens ledande spelwebbplatser online. PokerStars är ett varumärke som tillhör Flutter Entertainment plc (LON:FLTR), skapat genom sammanslagningen av Paddy Power och Betfair och en beståndsdel av FTSE 100 Index. Han började på PokerStars 2010 som koordinator för pokerskola online för de spanska och LATAM-marknaderna, innan han steg i rangen i olika seniora marknadsföringsroller. Senast var han Global Marketing Director för PokerStars Casino, och direktör för Go To Market och Live Events för Europa, Asien & LATAM.

Exness postade följande anteckning idag på sin företagskanal för sociala medier:

Vi är glada över att välkomna vår nya Chief Marketing Officer, Alfonso Cardalda 🎉 Innan han började på Exness fungerade Alfonso som Global Marketing Director och Director för Go To Market på PokerStars. Hans huvudsakliga kompetensområden ligger inom kundförvärv och varumärkesbyggande. 📈

“Jag är oerhört glad över att ansluta mig till en marknadsledande mäklare som Exness, inte bara på grund av dess otroliga tillväxtbana, utan också på grund av dess etiska förhållningssätt till att göra affärer. Jag ser fram emot att upptäcka vad vi kan åstadkomma tillsammans och att vara en del av varumärkets vidareutveckling och framgång.” – sa Alfonso när vi träffade honom idag. 🙂

Född i La Coruña, Spanien 🇪🇸, kommer Alfonso att flytta till vårt huvudkontor på Cypern, och vi vill välkomna honom till #ExnessFamily ✨ Vi ser fram emot att se vad du har i beredskap för Exness!

Mr. Cardalda har verkligen sitt jobb för sig, med Exness som redan “skjuter på alla cylindrar” samtidigt som han sätter rekord för kundhandelsvolymer hos en Retail FX/CFD-mäklare nästan varje månad. Senast, i mars 2022, rapporterade Exness en ökning med 57 % på MoM i handelsvolymer till 2,48 biljoner dollar.

Source link