Exklusivt: BDSwiss anställer IronFX/XM-alun Andreas Neokleous som COO


FNG exklusiv… FNG har lärt sig att den ledande FX- och CFD-mäklaren BDSwiss har fortsatt att omforma sin executive C-Suite och anställt Andreas Neokleous som företagets nya Chief Operating Officer (COO). Andreas kommer även att övervaka BDSwiss PMO-, IT- och BI-avdelningar och rapportera direkt till VD:n.

Andreas Neokleous kommer till BDSwiss från rivaliserande Cypernbaserade mäklare IronFX, där han var chef för projekt- och produktledning under de senaste två åren. Han har även tidigare arbetat i fem år på XM.com, i olika projektlednings- och driftsroller.

Det senaste draget på BDSwiss kommer efter att vi förra månaden rapporterade att företaget utsett Nicolas Shamtanis till ny VD. Nicolas började på BDSwiss i september 2021, som vice VD, efter en 15-årig karriär inom valutabranschen, efter att ha haft nyckelledarroller på Exness och easyMarkets. Andra nyligen anställda på BDSwiss inkluderar tidigare FXPrimus-chefer Natale Mastoroudes som HR-chef och Daniel Takieddine som VD MENA i Dubai, samt MultiBank och ADSS alun Khalil Cheikha som VP Sales.

Source link