Exklusivt: Anca Ioana Ionescu ansluter till FINXFLO som chef för HR


FNG Exclusive… FNG har lärt sig att Anca Ioana Ionescu har anslutit sig till kryptoväxelaggregatorn och Defi -protokollaggregatorn FINXFLO, som FINXFLOs nya chef för personal och talangförvärv.

Anca Ioana Ionescu, baserat i Limassol, är en av de mest erkända och erfarna HR -cheferna inom FX -branschen. Vi hade exklusivt rapporterat tidigare i år att hon sagt upp sin tjänst som Chief Human Resources Officer på Cypernbaserade Retail FX -mäklaren TTCM Traders Trust. Hon var på Traders Trust i ungefär ett år, efter en kort HR -period vid NAGA Groups verksamhet i Cypern, vilket också uteslutande rapporterades av FNG.

Innan han började i NAGA var Anca Ioana Ionescu personal- och driftschef på Orbex. Hon hade också tidigare arbetat för EuropeFX och IronFX, där hon var Global Operations Manager 2011-2017.

Detta tycks tyda på att FINXFLO planerar en seriös expansion av Cyperns verksamhet.

FINXFLO, baserat i Singapore, kallar sig världens första hybrid -likviditetsaggregat. FINXFLO-plattformen är utformad för att ge användarna en one-stop-lösning med några av de bästa priserna från världens ledande CeFi- och DeFi-protokoll. FINXFLOs egenutvecklade algoritm distribuerar kundorder över flera börser för att hämta optimala köp- och säljpriser med minimal halkning.Source link