eToro uppdaterar om övernattningsavgifter för krypto-CFD-positioner

[ad_1]

Från och med den 1 augusti 2022 kommer eToro att börja ta ut avgifter över natten på alla KÖP-krypto-CFD-positioner utan hävstång med en takt på 20 % per år. Övernattningsavgifter tillkommer även för Copy-positioner.

Mäklaren säger att övernattningsavgifterna på CFD-positioner återspeglar krafterna från utbud och efterfrågan som driver de finansiella marknaderna, inklusive för att täcka kostnader förknippade med din position. Tidigare hade eToro gjort ett undantag för KÖP CFD-positioner utan hävstång på kryptotillgångar och övernattningsavgifter togs inte ut.

eToro meddelar också att “riktig” krypto är tillgänglig i Frankrike och franska territorier.

Eftersom eToro nu erbjuder dig möjligheten att investera i “riktiga” kryptotillgångar, erbjuder mäklaren dig möjligheten att stänga dina ej belånade KÖP krypto-CFD-positioner och återöppna motsvarande “riktiga” kryptopositioner (vilket betyder att du har äganderätten till den underliggande kryptotillgången ) innan detta träder i kraft.

På så sätt kommer dina nya kryptopositioner inte att bli föremål för övernattningsavgifter. eToro kommer att kreditera dig för eventuella spridningskostnader, förutsatt att krypto-CFD-positionerna stängs och öppnas igen som “riktiga” krypto inom en viss tid.

Hur konverterar du dina krypto-CFD-positioner?

För att konvertera din befintliga KÖP-crypto-CFD-position utan hävstång och öppna en motsvarande “riktig” kryptoposition, måste du stänga och sedan omedelbart öppna investeringarna igen:

  1. Gå till din eToro-portfölj. Alla icke-hävstångssäkrade KÖP CFD-positioner som du har kommer att markeras med ‘CFD’ i din portfölj.
  2. Anteckna positionens värde i enheter. Du behöver denna information för att återuppta tjänsten.
  3. Klicka på Stäng handel för att stänga positionen manuellt.
  4. Öppna omedelbart en ny position med samma värde i enheter av stängt läge.

Att öppna positionen med enheter snarare än med dollarbelopp säkerställer ett identiskt värde som den stängda positionen.


[ad_2]

Source link