eToro tillkännager en rad förbättringar av Portfolio

[ad_1]

Onlinemäklaren eToro fortsätter att förbättra sina tjänster, och företaget tillkännager en uppsättning förbättringar av Portfolio.

  • Kontanter tillgängliga & flytande knapp

För att använda funktionen, öppna din eToro-applikation och gå till din portfölj. Längst ner på skärmen kommer du att se en stapel som indikerar din “Kontanter tillgängliga”. Beloppet som du ser där visar hur mycket pengar du har tillgängligt på ditt saldo.

Om du tittar till höger om fältet kommer du att se en blå ikon med ordet “Insättning”. När du klickar där kommer du att omdirigeras till motsvarande skärm för att sätta in nya pengar på ditt konto med din föredragna betalningsmetod, om du skulle välja det.

Med detta nya tillskott kan du enkelt se det belopp du har tillgängligt att investera, och om det visar sig att du inte har tillräckligt, och du vill fortsätta investera, klicka bara på Sätt in.

Den här uppdateringen är endast tillgänglig på mobilen.

Det här avsnittet innehåller små popup-fönster för att varna eller påminna dig om vissa viktiga händelser i din portfölj. Detta inkluderar handel/order mottagen, redigerad och fylld. Därför, varje gång du gör någon rörelse på ditt konto, som att öppna nya positioner, redigera befintliga och de beställningar som tas emot på ditt konto, kommer du att kunna se bekräftelsen av varje åtgärd i den nedre marginalen på din skärm.

Denna efterlängtade funktion är tillbaka efter populär efterfrågan. Med bara ett klick kan du nu enkelt stänga dina positioner på samma tillgång.

Om du går till din portfölj och går till öppna positioner som inte handlas i USD, kommer du att ha en informationsikon (i) till höger på skärmen. Om du klickar eller trycker på den ikonen öppnas ett popup-fönster som bekräftar att det finns en automatisk FX-konvertering som tillämpas på dessa positioner.

Handlare uppmanas att öva på var och en av förändringarna på sin virtuella portfölj för att bli bekanta med och känna sig bekväma med dem.


[ad_2]

Source link