eToro skyller SPAC och crypto avslöjande regler för förseningar i Q1 resultat

[ad_1]

Retail FX- och CFD-mäklare eToro har utfärdat en regulatorisk anmälan till amerikanska tillsynsmyndigheter, där de uppger att US Securities and Exchange Commission (SEC) nyligen publicerade föreslagna regler för förbättrade upplysningar för special purpose acquisition companies (SPAC) och publicerade uppdaterade redovisningskrav relaterade till krypto företag.

eToro sa att de har studerat dessa uppdaterade policyer och de nödvändiga justeringarna. Detta har orsakat en försening i fördelningen av resultatet för Q1-2022. Företaget skickade ett brev till sina aktieägare i frågan och bad om “tålamod och förståelse – och vi uppskattar det mycket.”

Angående sina planer på att offentliggöra SPAC Fintech Acquisition Corp V (NASDAQ:FTCV), sa eToro att den förlängda tidsramen för att slutföra SPAC-fusionen är den 30 juni, och den kommer att uppdatera aktieägarna så snart den har ytterligare information att dela. eToro avböjde att kommentera rapporter om att dess planer på att bli offentliga via SPAC-rutten var i problem, eller håller på att omförhandlas.

Vi hade rapporterat igår att eToro uppenbarligen tittade på alternativa transaktioner till den föreslagna SPAC-affären, efter en nedgång i värderingar av onlinehandelsmäklare under de senaste månaderna, plus problem på SPAC-marknaden överlag. eToro tillkännagav först sina planer på att bli börsnoterade genom att gå samman med Fintech Acquisition Corp V för mer än ett år sedan.


[ad_2]

Source link