eToro omdesignar självbetjäningsuttag


Onlinemäklaren eToro fortsätter att förbättra sina tjänster. Idag introducerar mäklaren sin Self Service Draw-redesign.

Till att börja med finns det skärmändringar. Du kommer att se pengarna som du vill ta ut mycket större i mitten av skärmen. Dessutom kommer motsvarande andel av aktierna att visas precis under den. En uppskattning av de avgifter som kommer att debiteras kommer att visas i förväg.

Hur räknas det ut? Beräkningen är dynamisk och kommer att visa följande kategorier:

  • Totalt saldo: Totala medel i ditt gratissaldo inklusive riktiga medel och eToro Credits. Dessa medel är tillgängliga för att öppna nya affärer och Copy.
  • Ej avvecklade medel: Riktiga medel i ditt fria saldo (ej investerade medel). Dessa medel är tillgängliga för uttag, och det lägsta uttagsbeloppet är $30.
  • eToro Credits Equity: Detta nummer representerar det totala värdet av dina eToro-krediter, inklusive investerade och icke-investerade krediter + orealiserad vinst/förlust (din vinst/förlust på öppna positioner).
  • Uttagbart saldo: Den summa pengar som kan tas ut till ditt bankkonto från ditt eToro-handelskonto.

Systemet kommer automatiskt att rekommendera ett standardbetalningsalternativ, baserat på din betalningshistorik. Mäklaren har också inkluderat en beräknad tidsram för dina pengar att nå dig. Om det stöds kommer du att kunna välja önskad valuta och ditt nettobelopp (omräknat) kommer att visas (uttag utan USD). Uppskattad omvandlingsfrekvens kommer att visas (uttag utan USD).

Observera att du kan ändra destinationsbetalningsmetoden. Du kan också ta bort betalningsmetoder som inte längre används. Lägg till en ny betalningsmetod för att begära en ny uttagsdestination.

Slutligen har eToro gjort om de alternativa betalningsmetoderna för banköverföringar och PayPal.

Source link