eToro Money blir tillgängliga i Italien och Spanien

[ad_1]

Onlinemäklaren eToro fortsätter att öka den globala närvaron av eToro Money, vilket gör tjänsten tillgänglig i Italien och Spanien.

Tillkännagivandet om utbyggnaden av tjänsten utfärdades bara en vecka efter att företaget sa att eToro Money expanderade till Irland och Rumänien. Nyligen gjordes eToro Money tillgängligt på Cypern.

eToro Money är ett konto och en app som sömlöst ansluter till ditt eToro-investeringskonto, vilket sparar tid och pengar varje gång du sätter in eller tar ut. Appen erbjuder gratis och omedelbara insättningar. Användare kan också spara på varje insättning med 0 % konverteringsavgifter när de finansierar sitt eToro-investeringskonto.

eToro har regelbundet utökat funktionerna i eToro Money. I maj meddelade till exempel mäklaren att dess kunder kan använda sitt eToro Money-konto för att göra autogirobetalningar.

Autogiro är det vanligaste sättet för kunder att betala företag regelbundet, och de är också det enklaste och bekvämaste sättet att göra regelbundna betalningar, hantera sina månatliga utgifter och hålla reda på hushållens räkningar.


[ad_2]

Source link