eToro lanserar eToro.art för att stödja NFT-skapare och varumärken


Socialt investeringsnätverk eToro tillkännagav idag sitt första steg in i NFT-världen med lanseringen av eToro.art, ett nytt skyddsprogram för att stödja NFT-skapare, byråer och varumärken.

Fonden på 20 miljoner dollar kommer att användas för att köpa blue chip NFTs, såväl som att skapa nya kreatörer och NFT-projekt, som eToro kommer att stödja för att få ut nya NFTs till marknaden. eToro har för avsikt att ge kraften, nöjet och gemenskapen av NFTs till sin community med över 27 miljoner registrerade användare, och planerar att erbjuda nya vägar för dem att utforska och njuta av NFTs.

Yoni Assia, medgrundare och VD på eToro sa,

“Som ett företag med ett öga ständigt på “vad som händer härnäst”, ser eToro enorm potential i metaversen och en rad nya digitala tillgångar. eToro har en community med över 27 miljoner registrerade användare som vill ha insikt i och tillgång till ny och framväxande teknologi. Som ett av de första företagen att erbjuda krypto tillsammans med mer traditionella tillgångar, är det bara naturligt för eToro att fungera som bryggan för att föra in nya användare till NFTs och metaversen. Vi är otroligt glada över att se utvecklingen på detta område under de kommande månaderna.”

Det första steget i eToro.art-programmet är avslöjandet av eToros NFT-kollektion, som inkluderar blue chip-projekt som Bored Ape Yacht Club, CryptoPunks, World of Women och projekt av framväxande artister. När dess fulla medel har distribuerats kommer denna samling att göra eToro till en av de ledande NFT-samlarna i världen.

Dessutom planerar eToro att stödja kommande kreatörer och varumärken i nya NFT-projekt. eToro planerar att satsa 10 miljoner dollar i nya projekt och agera som en strategisk partner för att stödja lanseringen av nya framväxande projekt till marknaden 2022.

Projekt som samarbetar med eToro kommer att få en rad stöd och tjänster som hjälper dem att ta sitt NFT-projekt från idé till marknad. Detta kommer att inkludera en rad finansiellt, tekniskt stöd, marknadsföring och gemenskapsstöd. För att delta i programmet måste kreatörer fylla i intagningsansökan på eToro.art.

Guy Hirsch, VD, Global NFTs på eToro sa

“NFTs konvergerar kultur, teknik och investeringar. Som den ledande sociala investeringsplattformen är eToro väl positionerat för att leda detta utrymme, och eToro.art kommer att föra samman skapare och investerare genom teknik och förenar samhällen kring konst. Vi är glada över att ge vårt stöd till ett brett utbud av NFT-projekt som återspeglar mångfalden, kreativiteten och den positiva sociala inverkan från de gemenskaper av konstentusiaster som de representerar.”

eToro kommer att debutera samlingen på Bass Contemporary Art Museum i Miami den här veckan, i ett privat evenemang fokuserat på kulturens framtid.

Förra veckan tillkännagav Delta, en tillgångsutforskare och spårningsapp som eToro förvärvade 2019, möjligheten att utforska NFTs tillsammans med aktier, kryptor och andra instrument.

Source link