eToro lägger till UMA, API3 till sortimentet av kryptovalutor


Som en del av sitt pågående åtagande att erbjuda alla sina användare ett brett utbud av kryptotillgångar, meddelade onlinemäklaren eToro idag att man lägger till Universal Market Access (UMA) och API3 till sitt erbjudande.

Universal Market Access (UMA) är ett Ethereum-baserat protokoll som gör det möjligt för användare att bygga sina egna syntetiska tillgångar, som är tokens som spårar värdet av verkliga tillgångar. UMA är en styrningstoken och kan användas för att rösta om projektbeslut.

API3 är en plattform för decentraliserade applikationsprogrammeringsgränssnitt (API). API3, plattformens ursprungliga token, gör det möjligt för innehavare att delta i styrningen genom API3 DAO.

Lanseringen av UMA och API3 bringar det totala antalet tillgängliga kryptotillgångar på eToro till 64.

Handlare har nu tillgång till UMA och API3 tillsammans med BTC, ETH, BCH, LTC, XRP, DASH, ETC, ADA, XLM, EOS, NEO, TRON, ZEC, BNB, XTZ, LINK, UNI, COMP, AAVE, YFI, MANA , ALGO, MATIC, BAT, MKR, ENJ, FIL, DOT, SOL, ATOM, GRT, CRV, 1INCH, SUSHI, $CHZ, QNT, AXS, CELO, SAND, DOGE, FLR, SHIBxM, FET, SNX, BNT, ZRX, DYDX, REN, HBAR, AVAX, STORJ, BAL, GALA, LRC, APE, THETA, FTM och MIOTA.

Nya tillägg till sortimentet av kryptovalutor inkluderar ENS, CRO, LUNA och KNC.

För närvarande lanseras inte dessa nya tillgångar i USA. Observera att investeringar i kryptotillgångar är oreglerade i vissa EU-länder och Storbritannien, så det finns inget konsumentskydd. Ditt kapital är i fara.
Source link