eToro lägger till Theta och Fantom till kryptoerbjudandet


Onlinemäklaren eToro fortsätter att bredda utbudet av kryptotillgångar som är tillgängliga för sina kunder. Idag tillkännagav företaget tillägget av Theta och Fantom till sin kryptoserie.

Theta är ett decentraliserat videoleveransnätverk som syftar till att bli väsentlig medieinfrastruktur för metaversen. THETA är Theta Networks styrningstoken och används för att belöna noder för att säkra blockkedjan.

Fantom är en skalbar smart kontraktsplattform baserad på en unik konsensusmekanism känd som Lachesis. FTM är den ursprungliga tillgången i Fantom-blockkedjan och används för att betala nätverksavgifter, säkra nätverket genom insats och rösta om styrningsförslag.

Mäklaren har regelbundet utökat sitt kryptoerbjudande. I februari lade till exempel eToro till flera nya tokens, inklusive Avalanche och Hedera Hashgraph. Lanseringen av THETA och FTM bringar det totala antalet tillgängliga kryptotillgångar på eToro till 57.

Handlare har nu tillgång till THETA och FTM tillsammans med BTC, ETH, BCH, LTC, XRP, DASH, ETC, ADA, XLM, EOS, NEO, TRON, ZEC, BNB, XTZ, LINK, UNI, COMP, AAVE, YFI, MANA , ALGO, MATIC, BAT, MKR, ENJ, FIL, PUNKT, SOL, ATOM, GRT, CRV, 1INCH, SUSHI, $CHZ, QNT, AXS, CELO, SAND, DOGE, SHIBxM, FET, SNX, BNT, ZRX, DYDX, REN, HBAR, AVAX, STORJ, BAL, GALA, LRC och MIOTA.

Låt oss notera att dessa nya tillgångar för närvarande inte lanseras i USA. Investering i kryptotillgångar är oreglerad i vissa EU-länder och Storbritannien. Därför finns det ett konsumentskydd och ditt kapital är i fara.

Företaget har nyligen ändrat prismodellen för kryptohandel. Nu finns det en enhetlig fast avgift på 1% när du öppnar och stänger valfri kryptotillgångsposition, ovanpå den råa marknadsspreaden (AKA Bid-Ask spread).Source link