eToro lägger till nya funktioner till plattformen


Onlinemäklaren eToro har lagt till en rad nya funktioner till sin plattform under de senaste veckorna.

Intäktsrapporter låter eToro-kunder fatta investeringsbeslut i rätt tid. Den här funktionen kommer att göra intäktsevenemang mer tillgängliga. eToro-systemet kommer att välja tio händelser baserat på din handels- och investeringshistorik samt dina intressen som kommer att visas på din hemsida. Intäktsrapporter kommer också att visas som inlägg i relevant tillgångs nyhetsflöde.

Om du vill se ALLA intäktsrapporter, klicka på “visa alla” för att besöka kalenderns webbsida. Om du vill skapa en kalenderavisering för en specifik intäktshändelse, klicka på händelsebeskrivningen och där har du möjlighet att välja vilken kalender du vill bli aviserad på (t.ex. Google Calendar eller Apple iCal).

För att ge mer insikter och sammanhang om listade tillgångar har eToro lagt till en “Nyheter”-flik på sina tillgångssidor. Den här fliken innehåller ett nyhetsflöde med artiklar som är specifika för den tillgången från utgivare av finans-/företagsmedia på nivå 1. Mäklaren tror att att ha ett kontextuellt nyhetsflöde av hög kvalitet som en del av dess tillgångsskärmar kommer att hjälpa dig att fatta bättre informerade investeringsbeslut.

Inledningsvis kommer denna tjänst endast att vara tillgänglig på engelska oavsett ditt kontospråk. Men inom en snar framtid siktar eToro på att lägga till möjligheten att stödja andra standardspråk. Du kommer att kunna se sentimentet för artiklar, oavsett om det är negativt, neutralt eller positivt, tillsammans med ett diagram som aggregerar innehållsentimentet över tid, så att du kommer att kunna se en ögonblicksbild av den allmänna nyhetssentimentstrenden på en tillgång.

Nyhetsflikfunktionen är för närvarande endast tillgänglig för användare som har finansierade konton.

eToro rullar gradvis ut en personlig nyhetsflödesfunktion. Under de kommande veckorna kommer några av eToro-klienter att kunna se inlägg kategoriserade som “Mest relevanta” eller “Senaste” kategorier på deras nyhetsflöde/hemsida.Source link