eToro lägger till fyra nya kryptor till erbjudandet


Onlinemäklaren eToro tillkännagav idag att ett antal nya tokens lagts till i sitt kryptoerbjudande. De senaste tilläggen på eToro investeringsplattform inkluderar:

  • Ethereums namntjänst (ENS) Ethereums namntjänst gör blockkedjan lättare att använda genom att ersätta långa kryptoadresser med korta ENS-domäner som “Alice.ETH”. ENS är protokollets ursprungliga symbol och kommer att användas för att föreslå och rösta om styrelsebeslut.
  • Cronos (CRO): Cronos är ett blockchain-nätverk som är interoperabelt med både Ethereum och Cosmos. Det syftar till att hjälpa till att skala DeFi och Web3 genom att göra det möjligt för utvecklare att omedelbart porta appar och tillgångar mellan de två nätverken. CRO är den ursprungliga symbolen för Cronos och Crypto.org-kedjan.
  • Kyber nätverk (KNC): Kyber Network är ett verktyg som kopplar samman likviditet från olika källor, vilket gör det möjligt för vem som helst att omedelbart byta token utan att behöva byta. KNC, eller Kyber Network Crystal, är en Ethereum-token som används för att betala avgifter på Kyber Network.
  • Terra (LUNA): Terra är en blockchain-plattform fokuserad på decentraliserade stablecoins. LUNA är Terras ursprungliga tillgång och används för insats, styrning och säkerhet för nätverkets algoritmiska stabila mynt.

Lanseringen av ENS, CRO, LUNA och KNC bringar det totala antalet tillgängliga kryptotillgångar på eToro till 62. Handlare har nu tillgång till ENS, CRO, LUNA och KNC tillsammans med BTC, ETH, BCH, LTC, XRP, DASH, ETC , ADA, XLM, EOS, NEO, TRON, ZEC, BNB, XTZ, LINK, UNI, COMP, AAVE, YFI, MANA, ALGO, MATIC, BAT, MKR, ENJ, FIL, DOT, SOL, ATOM, GRT, CRV , 1INCH, SUSHI, $CHZ, QNT, AXS, CELO, SAND, DOGE, FLR, SHIBxM, FET, SNX, BNT, ZRX, DYDX, REN, HBAR, AVAX, STORJ, BAL, GALA, LRC, APE, THETA, FTM och MIOTA.

För närvarande lanseras inte dessa nya tillgångar i USA. Investeringar i kryptotillgångar är oreglerade i vissa EU-länder och Storbritannien, därför kan investerare i dessa produkter inte dra nytta av konsumentskyddet. Ditt kapital är i fara.

Mäklaren har regelbundet utökat sitt kryptoerbjudande. I mars, till exempel, tillkännagav företaget tillägget av Theta och Fantom till sin kryptoserie.

Source link