eToro lägger till 898 tillgångar till erbjudandet 2021

[ad_1]

När 2021 går mot sitt slut, tar onlinemäklaren eToro sig tid att reflektera över sina prestationer under året.

Tidigt på året nådde eToro en enorm milstolpe: att fira sitt rekordantal användare på plattformen – häpnadsväckande 20 miljoner. Företaget har växt sedan dess (med några extra miljoner).

Eftersom eToro växte enormt i sin kapacitet som plattform, utökade den också enormt antalet tillgångar som den erbjuder:

  • Kryptotillgångar: 27
  • Lager: 726
  • Börsnoteringar: 32
  • ETF:er: 113
  • Det är totalt 898 tillgångstillskott.

eToro-teamet har också tagit med nya funktioner och uppdateringar till handlare. Mäklaren hade en extrem makeover med lanseringen av det nya användargränssnittet (UI) och användarupplevelsen (UX) från sep – okt.

eToro Money Debet Card, som var en mycket efterlängtad funktion, lanserades som en betaversion och lanserades officiellt för eToro-användare i Storbritannien, i början av december. Mäklaren lovar att eToro Money Debet Card kommer att rullas ut till fler länder i EU mycket snart!

För några veckor sedan minskade eToro också minimihandelsstorlekarna på aktie-, ETF- och kryptopositioner över hela världen. För ungefär fyra månader sedan sänkte eToro minimibeloppet för förstagångsinsättning (FTD) till $50 i utvalda länder och, på senare tid, till $10 i Storbritannien och USA.

I år var en av eToros främsta prioriteringar och mål att ansluta sig till sin community, därför lanserade man många projekt för att nå detta mål. Dessa inkluderar “Investera med henne”. Gemenskapen byggdes för kvinnor på eToro att delta i “Investera med henne”-programmet, för att få en djupare syn på att investera med andra kvinnor. Det erbjuder en spännande möjlighet att lära av eToro-experter, få nya vänner och stödja andra kvinnor.

[ad_2]

Source link