eToro introducerar smarta portföljer för skalbarhet och DAO Token


För att ge investerare enkel exponering för nya tillväxtområden lanserar nätmäklaren eToro två nya smarta portföljer. eToro Smart Portfolios (tidigare kända som CopyPortfolios) är kurerade samlingar av tillgångar som ger omedelbar diversifiering över de hetaste områdena på marknaden.

Blockchain är nu på kanten av stora skalbarhetsgenombrott. Många olika projekt arbetar för att öka transaktionshastigheter, öka kapaciteten och i slutändan tillåta kryptonätverk att framgångsrikt konkurrera med centraliserade alternativ.

eToro Scalable-Crypto Smart Portfolio gör det bekvämt att investera i detta blomstrande segment av kryptomarknaden. Den täcker hela spektrumet av tekniska tillvägagångssätt för skalning; från polygonens nollkunskapsbevis till Solanas historiska innovation, och till och med flerkedjiga ekosystem som Cosmos och Polkadot.

  • DAO och governance tokens portfölj

Decentraliserade autonoma organisationer (DAO) är gemenskaper som ägs kollektivt av sina medlemmar. De har inbyggda treasury-konton och delar beslutsfattande makt genom tokens som ger innehavare möjlighet att lämna in och rösta om styrningsförslag.

Allt eftersom DeFi och Web3 har utvecklats har denna nya form av blockkedjebaserad demokrati blivit en kraftfull trend. Det lovar att leverera en ljusare framtid där värdet som genereras av decentraliserade projekt inte tillfaller ett enda företag, utan delas av tokeninnehavare.

eToro DAO och governance tokens portfölj ger investerare ett enkelt sätt att fånga denna tillväxt. Det inkluderar de hetaste styrningstokenen från en rad projekt — såsom decentraliserad börs Uniswap; stablecoin-protokollet MakerDAO; och utlåningspool Compound.
Source link