eToro introducerar Private Equity Smart Portfolio

[ad_1]

Onlinemäklaren eToro introducerar sin Private Equity Smart Portfolio, som nu är tillgänglig för investeringar.

Private Equity Smart Portfolio är en alternativ tillgångsklass som syftar till att förvärva eller investera i företag som inte är noterade på börser. Investerare tillhandahåller kapitalet för private equity. Erfarna team kommer att använda pengarna i företagen för att finansiera ny teknik, göra förvärv, utöka rörelsekapitalet och stärka och stärka en balansräkning. Målet är att växa verksamheten och sälja den vid ett senare tillfälle med hög vinst och leverera hög avkastning till investerare.

Denna smarta portfölj fördelar i aktier, baserat på eToros tillgångsuniversum, av globala Private Equity-förvaltare och företag som investerar i privatägda företag som en del av deras affärsmodell.

Minsta investeringsbelopp för denna smarta portfölj är 500 $.

Designad för långsiktiga investerare, ger denna smarta portfölj tillgång till private equity-världen med ett klick och exponering mot några av de ledande namnen i branschen, inklusive Blackstone, Apollo Global Management, KKR och Carlyle.

eToro har utökat sin lista över smarta portföljer på sistone. Tidigare i juli lanserade eToro REIT smart portfölj, medan den i juni introducerade sin Global Logistics Smart Portfolio.


[ad_2]

Source link