eToro-data visar att Bitcoin har topplaceringen bland de mest omsatta krypton

[ad_1]

Detaljhandelsinvesterare har bekräftat sin tro på Bitcoin efter ett spektakulärt 2021, avslöjar ny eToro-data. eToros 2021 cryptoasset leaderboard visar att Bitcoin såg en ökning med 223% i antalet öppnade positioner på plattformen från år till år.

Bitcoin är den mest öppnade kryptotillgången av eToro-användare, följt av Cardano, Ether och Dogecoin.

Bland de mindre mynten presterade TRON bäst med en ökning på 661 % från år till år i antalet öppna positioner medan IOTA steg 514 % och Stellar steg 468 %. Dogecoin och Shiba, samtidigt som de var “nya” på eToro-plattformen, tog sig båda in bland de 10 mest öppnade kryptotillgångarna och tog 4:e respektive 7:e plats.

Simon Peters, kryptomarknadsanalytiker på eToro kommenterade:

“2021 var ett betydelsefullt år för kryptotillgångar, med bitcoin och eter som nådde all-time highs vid mer än ett tillfälle. Från att El Salvador antog det som lagligt betalningsmedel, till ankomsten av ETF:er och institutionell adoption, är bitcoin nu fast förankrat i investeringsuniversum.”

Bortom topp 10 började investerare på eToro-plattformen ta upp nyare kryptotillgångar när den decentraliserade finansboomen (DeFi) anlände. Tokens som Decentraland (MANA), Solana (SOL) och Chainlink (LINK) började året som nya tokens på plattformen, men alla slutade i de 20 mest öppnade positionerna.

[ad_2]

Source link