Equinix befordrar Nicole Collins till Chief Transformation Officer


Det digitala infrastrukturföretaget Equinix, Inc. (NASDAQ:EQIX) tillkännagav idag utnämningen av Nicole Collins till positionen som Chief Transformation Officer (CTrO). I denna roll kommer Collins att fungera som medlem av Equinix Executive Team och rapportera direkt till VD Charles Meyers.

Som CTrO kommer Collins att ansvara för att driva omvandlingsinitiativ för verksamheten, samtidigt som Equinix fokuserar på innovation, kundcentricitet och operativ effektivitet. Hon kommer att leda Equinix Transformation Office, som kommer att samarbeta över affärsfunktioner för att genomföra fleråriga transformationsinitiativ samtidigt som hon bygger spetsforskningscenter fokuserade på projektledning och processarkitektur.

Collins började på Equinix 2021 som Vice President, Go to Market Transformation, som driver övergripande transformation och försäljningsacceleration i alla funktioner i Go to Market-organisationen. I denna egenskap har hon lett, väglett och stöttat flera initiativ genom utformning och implementering av riktade förändringsstrategier.

Innan han började på Equinix, tjänstgjorde Collins i en mängd olika ledarpositioner under åtta år på VMware. Som Vice President, Cloud Sales, Transformation and Operations, var hon ansvarig för acceleration och genomförande av molnförsäljning, operationell optimering, skalning för att landa och expandera kärn SaaS-produkter, och driva försäljningstransformationsinsatser över hela organisationen för att skala VMwares verksamhet och SaaS-plattform.

Som Vice President, Global Sales Transformation, Operations and Planning – Commercial and Channels, var hon ansvarig för att planera och driva nyckelstrategier och försäljning över de globala kanalerna och kommersiella organisationerna på VMware. Som en del av denna roll analyserade och rekommenderade hon även expansionsmöjligheter, konkurrenshot, interna affärsresultat och förbättring av affärsprocesser.

Innan VMware var Collins Executive Director, Global Sales på Dell. Under sin 12-åriga anställning på Dell var hon ansvarig för flera försäljningsorganisationer i den globala, medelstora och offentliga sektorn. Hon ledde stora globala säljteam inklusive förvärvsförsäljning, internförsäljning, teknisk försäljning och specialistförsäljning.

Med ett starkt engagemang för att bygga företagskultur hjälpte Collins att leda mentorprogram för chefer på både Dell och VMWare och har varit en stark förespråkare för mångfald, inkludering och tillhörighet.

Nicole Collins, Chief Transformation Officer, Equinix, kommenterade:

“Jag är hedrad över att gå in i denna nya roll vid en viktig tidpunkt i företagets historia. Som transformationschef ser jag fram emot att bygga de transformationsstrukturer som främjar Equinix-syftet att vara plattformen där världen möts, vilket möjliggör innovationer som berikar vårt arbete, vårt liv och vår planet.”Source link