Equiniti utser Martin Flanigan till VD för Americas


Fintech-företaget Equiniti (EQ) tillkännagav idag utnämningen av Martin Flanigan till Chief Executive Officer för Amerika, med omedelbar verkan. I denna roll kommer Mr. Flanigan att vara ansvarig för att driva strategiska tillväxtinitiativ och kommer att rapportera till Paul Lynam, koncernchef för EQ.

Martin Flanigan, verkställande direktör för Americas på Equiniti

Detta tillkännagivande följer förvärven av EQ och Armour Holdco, Inc., moderbolaget till American Stock Transfer & Trust Company, LLC och DF King & Co., Inc. (bland andra) (“AST”) av dotterbolag till Siris Capital Group, LLC i december 2021, och den efterföljande kombinationen av de två företagen.

Herr Flanigan var senast VD och verkställande direktör för AST, efter att ha tjänstgjort i ledande befattningar i företaget i ett decennium. Innan han utnämndes till Chief Executive Officer för AST 2018, tillbringade han sex år som företagets Chief Financial Officer. Herr Flanigan har mer än 20 års erfarenhet av C-suite, som hanterar tillväxten av fintech- och professionella tjänsteföretag, inklusive Innovest Systems och Wealth Management Systems, Inc.

“Detta är en spännande tid för EQ då två exceptionella företag blir ett och når nya höjder tillsammans”, sa Mr. Flanigan. “Den kombinerade verksamheten skapar ett förstklassigt företag med en diversifierad portfölj av produkter och tjänster för att möta våra kunders föränderliga behov. Jag ser fram emot att arbeta nära Paul och teamet och driva ytterligare tillväxt på företaget.”Source link