Onlinehandelsföretaget Dukascopy gör nya kryptoinstrument tillgängliga för handel på MT4 -plattformen.

Förutom BTC/USD, ETH/USD, LTC/USD, BCH/USD och XLM/USD har fyra nya instrument tillkommit: DSH/USD (Dashcoin), EOS/USD (EOS), TRX/USD (TRON) och XMR/USD (Monero). De nya instrumenten är redan tillgängliga för handel på Demo- och Live -konton.

Som FX News Group har rapporterat har några av dessa instrument redan lagts till på JForex -plattformen.

Låt oss påminna om att Dukascopy i september utökade utbudet av finansieringsmetoder som är tillgängliga för kunder genom att lägga till ERC20 Tether -token (USDT).

Detta blev den tredje kryptovalutan efter Bitcoin (BTC) och Ether (ETH), som kan användas för att sätta in och ta ut pengar från ett handelskonto som öppnats som “kryptofinansierbart”.

Kryptovalutan (USDT, ETH eller BTC) är betalningsmedel, vid ankomsten konverteras den automatiskt till basvalutan för kontot (US-dollar) och krediteras kundens konto hos banken. På samma sätt, när du tar ut pengar från ett kryptofinansierbart konto, debiteras de i USD och omvandlas automatiskt till kryptovaluta och skickas till kundens registrerade blockchain-plånbokadress.

Tillsammans med lanseringen av den nya finansieringsmetoden fördubblas det maximala nettokumulativa beloppet (dvs. totala insättningar minus totala uttag) som kan sättas in med krypto på ett handelskonto till $ 100 000. Detta gäller alla 3 kryptovalutor (USDT, ETH och BTC).Source link