Dukascopy höjer gränserna för kryptoinsättning

[ad_1]

Dukascopy Bank utökar utbudet av finansieringsmetoder som är tillgängliga för kunder genom att lägga till ERC20 Tether -token (USDT).

Detta blir den tredje kryptovalutan efter Bitcoin (BTC) och Ether (ETH), som kan användas för att sätta in och ta ut pengar från ett handelskonto som öppnas som “kryptofinansierbart”.

Kryptovalutan (USDT, ETH eller BTC) är betalningsmedel, vid ankomsten omvandlas den automatiskt till basvalutan för kontot (US-dollar) och krediteras kundens konto hos banken. På samma sätt, när du tar ut pengar från ett kryptofinansierbart konto, debiteras de i USD och omvandlas automatiskt till kryptovaluta och skickas till kundens registrerade blockchain-plånbokadress.

Tillsammans med lanseringen av den nya finansieringsmetoden fördubblas det maximala nettokumulativa beloppet (dvs. totala insättningar minus totala uttag) som kan sättas in med krypto på ett handelskonto till $ 100 000. Detta gäller alla 3 kryptovalutor (USDT, ETH och BTC).

För flera dagar sedan utökade Dukascopy utbudet av kryptoinstrument ytterligare.

Nya par Dashcoin vs US Dollar (DSH/USD), EOS vs US Dollar (EOS/USD), TRON vs US Dollar (TRX/USD) och Monero vs US Dollar (XMR/USD) har lagts till på JForex LIVE -miljö för kunder från Dukascopy Bank och Dukascopy Europe.

Det totala antalet erbjudna kryptovalutapar har nått nio. Liksom andra kryptovalutainstrument kommer CFD: er på Dashcoin, EOS, Tron och Monero att handlas 24/7. Det är också planerat att lägga till DSH/USD, EOS/USD, TRX/USD och XMR/USD för MT4 -plattformsanvändare snart.

[ad_2]

Source link