David Beckham blir global ambassadör för DigitalBits blockchain


David Beckham, nystartad ett avtal om att agera som varumärkesambassadör för offshore FX-mäklaren GemForex, har meddelat genom sina representanter att han har blivit en global varumärkesambassadör för DigitalBits blockchain. Som en av världens mest framgångsrika idrottare som blivit affärsmän, kommer Beckham att hjälpa till att kommunicera den transformativa kraften i DigitalBits blockchain till konsumenter, varumärken och andra organisationer över hela världen.

Med ett delat intresse för disruptiv, inkluderande teknologi kommer Beckham att ge sig ut på en rad spännande projekt som kommer att demonstrera kraften och potentialen hos DigitalBits blockchain-teknologi, som är snabb och miljövänlig jämfört med många andra plattformar. Detta globala partnerskap kommer att driva innovation och hållbarhet inom sektorn och odla nya sätt för Beckham att få kontakt med sina fans över hela världen. Eftersom DigitalBits är Blockchain för varumärken kommer Beckham att använda sin omfattande erfarenhet och relationer med globala varumärken inklusive Adidas, Maserati, Tudor, Sands, Diageo och EA.

Beckhams digitala närvaro anses vara en av de mest inflytelserika i världen, med ett antal följare på mer än 138 miljoner. Hans årliga intryck överstiger 9 miljarder på Instagram, Facebook och kinesiska plattformar Weibo och Douyin, som har det högsta engagemanget av alla internationella konton. Han är också den mest följda och engagerade individen på sociala medier i Storbritannien.

Beckhams passion för att få kontakt med sina fans på innovativa och spännande sätt är en drivkraft bakom detta initiativ. Blockchain-teknik gör det möjligt för talanger och varumärken att engagera sig med fans och följare, skapa digitala tillgångar som NFTs som bäst kan återspegla inre och minnesvärda ögonblick på en helt ny nivå. Som en del av sitt engagemang för innovation kommer Beckham att lansera en serie NFT:er och andra Blockchain-baserade digitala tillgångar, exklusivt präglade på den miljövänliga DigitalBits blockchain, vilket ger nya upplevelser för fans över hela världen.

David Beckham sa,

“Jag är alltid angelägen om att hitta nya sätt att få kontakt med mina fans över hela världen. I samma ögonblick som jag pratade med Al och DigitalBits-teamet visste jag att detta var en stor möjlighet att skapa nya upplevelser för mina fans online. Jag har alltid varit stolt över att arbeta med de bästa teamen och jag är så exalterad över att arbeta med mina NFT-kollektioner och fler innovationer i framtiden.”

Al Burgio, grundare av DigitalBits blockchain tillade:

“Jag är glad att välkomna David Beckham som DigitalBits Global Brand Ambassador. Jag ser fram emot att arbeta med Beckham för att föra blockkedjeteknikens transformativa kraft till mainstream-publiken och hjälpa människor runt om i världen att förstå den verkliga potentialen.”

DigitalBits är ett lager-ett blockchain-protokoll som prioriterar säkerhet, hastighet och kostnadsbesparingar. Alla tillgångar kan tokeniseras på DigitalBits blockchain, inklusive NFTs skapade av artister, sportorganisationer och andra varumärken. Genom att göra mikrobetalningar effektiva och kostnadseffektiva, ger DigitalBits grunden för den verkliga massan av blockkedjeteknologi och kryptovaluta.Source link