CySEC varnar för VestleFX, PowerFXM

[ad_1]

Cyperns Securities and Exchange Commission (CySEC) utfärdade idag en varning om flera oreglerade investeringsenheter, däribland företag som erbjuder Forex -handelstjänster utan att ha tillstånd att göra det.

Följande webbplatser tillhör inte en enhet som har beviljats ​​tillstånd för tillhandahållande av investeringstjänster och/eller genomförande av investeringsverksamhet, enligt artikel 5 i lag 87 (I)/2017:

  • edufintech.org
  • vestlefx.com
  • powerfxm.com
  • traderscodes.com
  • ti-gi.com

CySEC uppmanar investerare att konsultera sin webbplats (www.cysec.gov.cy), innan de gör affärer med värdepappersföretag, för att ta reda på vilka enheter som har tillstånd att tillhandahålla investeringstjänster och/eller investeringsaktiviteter.

Låt oss notera att CySEC nyligen har varnat för en bedragare webbplats. Den falska webbplatsen är värd i Indien är inrättad som en bedragare av CySECs huvudsida.

Bedragarens webbplats, cysecgov.com, är en bluff som av vilken anledning som helst bara visar CySEC -nyhetsbulletiner fram till oktober 2020.

Detta är inte första gången som CySEC har haft att göra med bedragare eller imitatorer. FNG rapporterade förra året att individer som påstår sig vara CySEC -tjänstemän eller utsedda representanter begärde investerare mot avgifter, i utbyte mot avveckling av falska ersättningskrav relaterade till affärsverksamhet med ett antal företag under CySECs övervakning.

[ad_2]

Source link