CySEC drar tillbaka licensen för ED&F MAN Capital Markets CEEMA Ltd


Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) tillkännagav idag återkallandet av auktorisationen för det cypriotiska investeringsföretaget med nummer 377/19 av ED&F MAN Capital Markets CEEMA Ltd.

Flytten, i enlighet med avsnitt 8(1)(a) i lagen om investeringstjänster och aktiviteter och reglerade marknader från 2017 och avsnitt 4(7) i direktiv DI87-05, återspeglar företagets beslut att uttryckligen avsäga sig sin CIF-licens.

Den cypriotiska tillsynsmyndigheten tillkännagav idag också återkallandet av CIF-licensen för RMG Holding. Och förra veckan sa CySEC att det hade dragit tillbaka CIF-auktoriseringen för Hoch Capital Ltd. Hoch Capital driver Forex- och CFD-märken som itrader.com och tradeATF.com. Båda uttagna berodde också på företagens beslut att uttryckligen avsäga sig dem.

Vid tidpunkten för publiceringen av denna artikel var endast en av de godkända domänerna för ED&F MAN Capital Markets CEEMA Ltd aktiv. Domänen dedikerad till företagets cypriotiska verksamhet var inte tillgänglig.

Source link