Currency.com expanderar till USA med nya kryptoväxlingstjänster


Kryptobörsen Currency.com har meddelat att den har expanderat till USA.

Currency.com USA, registrerat hos Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) som en Money Services Business, kommer att göra det möjligt för invånare i USA att köpa, lagra och investera i bäst handlade kryptovalutor. Currency.com USA kommer att lanseras i 48 stater och territorier över hela USA. Kunder i New York och Hawaii kommer att kunna få tillgång till börsen under de kommande månaderna.

Steve Gregory, vd för Currency.com US sa:

“Vår expansion till USA representerar ett milstolpeögonblick i tillväxten av Currency.com när vi introducerar vår förenklade, intuitiva webbaserade plattform till en av världens mest mogna kryptovalutamarknader.”

Currency.coms intåg i USA följer en stark tillväxt över hela dess globala verksamhet. År 2021 såg Currency.coms globala börs den totala handelsaktiviteten öka med 445 % från ett år tidigare. Under samma period ökade det totala antalet affärer på kryptobörsen med 409%.

“Allt fler människor är mer än ett övergående intresse för kryptovalutor. Som en plattform auktoriserad och licensierad för att tillhandahålla distribuerade ledger-teknologitjänster, är Currency.com väl lämpad att stödja investerare i deras resa. Vår starka tillväxt satte oss på rätt spår för att expandera till nya marknader, diversifiera utbudet av produkter och lösningar vi erbjuder våra kunder och arbeta i nära samarbete med tillsynsmyndigheter och branschorganisationer för att säkerställa att vi fortsätter att tillhandahålla en säker miljö för våra kunder att köpa, sälja och byta kryptovalutor”, tillade Gregory.

Currency.com US är utrustad med en värd kryptoplånbok, fiat-to-crypto betalningsgateways och en snabbare onboardingprocess. Företagets amerikanska kunder kommer att vara bland de första av dess globala kundbas att dra nytta av snabbare, förenklad onboarding och exekvering. Currency.com USA kommer att använda egen maskininlärningsteknik för att snabbt göra poäng och bedöma riskprofilen för sina kunder samtidigt som de håller sig inom strikta regulatoriska parametrar. Detta kommer att avsevärt effektivisera den typiska ombordresan.

“Långa handläggningstider och krångliga registreringsprocesser är några av de främsta källorna till frustration för investerare online. Med Currency.coms nya förenklade onboarding, en process som vanligtvis tar våra konkurrenter ett par dagar, tar oss bara några minuter, om inte sekunder, säger Gregory.

För extra bekvämlighet förser Currency.com US också kunder med fiat-to-crypto-funktioner och en kryptoplånbok med fiat-stöd.

Currency.coms fiat-to-crypto-funktioner erbjuder sina kunder flexibiliteten att inte bara säkert köpa och investera i populära kryptovalutor, utan också en plats att lagra sin kryptovaluta. Samtidigt tillåter dess kryptoplånbok med fiat-stödfunktion kunder att länka sina Currency.com-konton till sina bankkonton eller använda kreditkort för att sömlöst köpa eller sälja kryptovalutor.

“Vårt uppdrag är att hjälpa till att göra det enkelt och säkert för alla att investera i kryptovalutor. Vi gör köp och innehav av kryptovalutor så enkelt och intuitivt att du inte längre tänker på det som “kryptiskt” – det är bara nya pengar”, sa Gregory.

Currency.com USA kommer att lanseras med Bitcoin följt av andra populära kryptovalutor inklusive Ethereum, Litecoin och Bitcoin Cash. Fler kryptovalutor kommer att läggas till med tiden. USA-baserade kunder kommer också att kunna få tillgång till nyhetsflöden, finansiellt innehåll och analyser från ett brett utbud av utbildningsinnehåll som finns på Currency.com-webbplatsen.

Kunder i USA kan komma åt börsen via dess webbplats. En mobilbaserad applikation kommer att rullas ut under de kommande veckorna. Webbplatsen Currency.com kommer att vara tillgänglig för kunder i USA från 1 maj 2022.

Currency Com US LLC är registrerat hos FinCEN som en Money Services Business. Dess moderenhet, Currency Com Limited, är auktoriserad av Gibraltar Financial Services Commission att tillhandahålla Distributed Ledger Technology-tjänster under licensnummer 25032. Currency.com har kontor i Cypern, USA, Storbritannien och Gibraltar.

Source link