cTrader introducerar Managers API för mäklare


Spotware Systems, utvecklaren av cTrader-plattformen, tillkännager lanseringen av ett nytt Manager’s API för mäklare av cServer-teamet.

Tillhandahåller ett av de mest kraftfulla verktygen för server-server-integrering, Manager’s API tillåter mäklare att ta emot historiska värden om alla enheter, skicka hanteringsförfrågningar för att manipulera med alla enheter på servern (skapa/uppdatera/ta bort) konton, grupper, profiler, diagram ; göra insättningar/uttag och till och med handla på uppdrag av handlare.

Nästan alla funktioner som finns tillgängliga i cBroker är tillgängliga inom Managers API. Det ger cTrader-mäklare möjligheten att implementera vilken logik som helst på sin sida (även splitter för aktier) och manipulera serverenheter på det sätt som de ser mest lämpligt och fördelaktigt för sina handlare.

Dessutom möjliggör funktionaliteten för enklare byggande av applikationer (även handelsterminal), jämfört med användningen av Open API. Mäklare kan också ersätta Webservices API med chefens API och implementera mer logik i deras CRM. Manipulering med chefens API baseras på chefens behörigheter – samma behörigheter som används för manipulation med cBroker.

Source link