CrossTower lanserar evig terminshandel


Digital tillgångsbörs CrossTower Inc har tillkännagett lanseringen av evig terminshandel, nu tillgänglig på CrossTowers Bermuda digitala börs.

Perpetual futures är derivatkontrakt som, till skillnad från traditionella terminskontrakt, inte är begränsade till ett förutbestämt utgångsdatum. Produkten ger CrossTowers växande kundbas en möjlighet att ta långa och/eller korta positioner, i enlighet med deras portfölj- och riskmål.

Tillgänglig via CrossTower Global Pro-plattformen erbjuds evig terminshandel till kvalificerade kunder på en institutionell klass och reglerad plattform.

Under de kommande veckorna har CrossTower för avsikt att lansera evig terminshandel med 20 toppnamntokens.

Kapil Rathi, medgrundare och VD för CrossTower, sa:

“Perpetual futures ger investerare viktiga verktyg som kan underlätta och forma deras investeringsmål. Fördelarna med evig terminshandel är verkligen övertygande för portföljkonstruktion, och vi är glada över att kunna bidra till mognaden av det digitala tillgångsekosystemet. CrossTower utvecklar banbrytande handelsprodukter och vi är glada över att ligga i framkant av innovation.”

Genom att utöka sin svit av befintliga marknadsledande produkter med tillägget av en evig terminshandelsmöjlighet bryter CrossTower ner barriärer för investerare av alla slag, vilket gör att de kan skörda de avsevärda fördelarna med kryptotillgångar genom en enda pålitlig plattform av institutionsklass. uppbackad av avancerad teknik. CrossTower noterade rekordhög handelsvolym under fjärde kvartalet 2021, med en volym som ökade med över 600 % från föregående år och mer än 100 % från föregående kvartal.

Source link