CQG presenterar CQG IC 2022 senaste funktioner

[ad_1]

CQG, en ledande global leverantör av högpresterande teknologilösningar för handlare, mäklare, kommersiella hedgers och börser, tillkännagav idag en uppsättning funktioner och förbättringar som är tillgängliga i CQG Integrated Client (CQG IC) version 2022.

  • UDS och strategianalys uppgradering

UDS-funktionaliteten har uppdaterats avsevärt med många fler strategier och möjligheten att filtrera strategianalysfönstret för att lista de som är lämpliga för handel på CME, de som är lämpliga för handel på Eurex, Euronext och ICE-börserna, och de som inte är handelbara UDS-symboler.

Diagrammet för nettoförändringskurvan visar en samling av symbolernas nettoprisförändring eller nettoförändring i procent, vilket gör det enkelt att jämföra varje marknads aktuella sessioners prestanda. Dessutom kan du välja att ställa in kurvdiagrammet för nettoförändring till den aktuella tiden och se prestandan från den starttiden.

Marknadsprofildiagrammet har nu miniprofiler som ger handlaren mer detaljer och insikt i marknadsrörelser.

  • Auto Trade Disconnect Alert

Ställ in ett e-postmeddelande när du kopplas bort från GW och/eller Auto Trader.

  • Vi presenterar “Trade Clear”

Tidigare versioner av CQG IC och QTrader rensade dagliga marknadsvärden, såsom öppet, högt, lågt och stängt från kursvisningar och det dagliga värdet för ett diagram när en viss marknad stängde och var i föröppet tillstånd. Nu rensas de vid “Trade Clear” – 15 minuter innan den första handelssessionen öppnar (vanligtvis på kvällen).

Denna ändring gäller för en begränsad uppsättning varor inklusive ZSE, ZWA, ZLE, ZME, HE, GLE.

[ad_2]

Source link