CQG lanserar den senaste handels- och analysplattformen, CQG One

[ad_1]

CQG, en leverantör av högpresterande teknologilösningar för handlare, mäklare, kommersiella hedgare och börser, tillkännagav idag den gradvisa utrullningen av sin senaste handelsplattform, CQG One.

Designad för professionella handlare och institutionella investerare, den nya molnbaserade CQG One kombinerar användarvänligheten för företagets detaljhandelsorienterade CQG Desktop-plattform med många av de populära marknadsdata, kartläggning, visualisering och avancerade analysfunktioner i CQG Integrated Client, dess flaggskepp för professionell handelsplattform.

CQG One, en plattform för flera tillgångar och flera mäklare, kommer att vara tillgänglig via handlares framtidsprovisionshandlare (FCM) från och med april, med ny funktionalitet som läggs till under hela året.

CQG:s president Ryan Moroney sa:

“Vi är glada över att få CQG One till marknaden efter att ha samlat in omfattande input från våra användare om vilka funktioner de mest vill ha i vår nya plattform. Detta kommer att vara lika intuitivt och enkelt att distribuera, konfigurera och använda som CQG Desktop men med avancerad kartläggning, marknadsanalys och handelsfunktionalitet, tillsammans med CQG-djupet och bredden av marknadsdata som används av våra största och mest sofistikerade institutionella kunder.”

Marcus Kwan, CQG Vice President, Product Strategy & Design, sa:

“CQG One är en ultrasnabb, säker plattform som handlare kommer att kunna komma åt från var som helst för att utnyttja tekniska analysverktyg och utföra transaktioner med ett enda klick på marknader över hela världen. Vi kommer kontinuerligt att uppdatera den genom vår HTML5 molninfrastruktur på ett sätt som är sömlöst för användarna.”

Den nya plattformen kommer att innehålla premiumfunktioner som:

  • Engångspost med ett klick
  • Avancerad kartläggning och analys
  • Portföljdelning
  • Fönsterlänkar och dra-och-släpp-flikar
  • Mycket säkra, konsoliderade historiska marknadsdataflöden i realtid och livslängd från mer än 75 globala källor
  • Tillgång till CQG Algos, en omfattande uppsättning förbyggda algoritmiska ordertyper
  • Nya analysfunktioner, anpassade formler, prisvarningar och en spridare senare under 2022

Institutionella klienter kommer att kunna använda en Windows-installerad version av CQG One i framtiden.

[ad_2]

Source link