Coinbase säkrar godkännande från italienska tillsynsmyndigheter för att tillhandahålla kryptotjänster

[ad_1]

Coinbase meddelar att de har säkrat godkännande från italienska tillsynsmyndigheter för att tillhandahålla pågående kryptotjänster till italienska invånare.

Det nya kravet som implementerats av Organismo Agenti e Mediatori (OAM) innebar att alla företag som erbjuder kryptohandel, förvaring eller andra tjänster uppfyller fastställda kriterier. Coinbase säger att det är bland de första företagen att uppfylla dessa riktmärken.

Coinbase betjänar kunder i nästan 40 europeiska länder genom dedikerade hubbar i Irland, Storbritannien och Tyskland. Företaget håller på att stärka sin närvaro i Europa och har registreringar eller licensansökningar på gång på flera stora marknader i enlighet med lokala regler.

“Att bygga en konstruktiv relation med tillsynsmyndigheter i varje jurisdiktion där vi verkar är otroligt viktigt när vi marscherar mot vårt uppdrag att öka ekonomisk frihet i världens alla hörn. Att få detta regulatoriska godkännande är ett bevis på vårt nära samarbete och positiva arbetsrelation med de italienska finansiella tillsynsmyndigheterna. När vi fortsätter att växa i Europa och andra regioner, kommer att bibehålla våra starka regulatoriska relationer säkerställa att vi kommer att fortsätta att marknadsföra de produkter som våra kunder vill ha, genom den mest pålitliga och säkra plattformen i kryptoekonomin.” Nana Murugesan, vice VD, internationell och affärsutveckling.


[ad_2]

Source link