Coinbase berikar insatserbjudanden genom att inkludera Cardano


Coinbase meddelar att de utökar sitt insatserbjudande till att inkludera Cardano (ADA) med planer på att fortsätta att utöka sin insatsportfölj under 2022.

Cardano är en av de tio mest värdefulla kryptovalutorna efter börsvärde. Det är en proof-of-stake blockchain designad för att vara en nästa generations utveckling av Ethereum – med en blockchain som strävar efter att vara mer flexibel, hållbar och skalbar. Cardano syftar till att möjliggöra smarta kontrakt för att göra det möjligt för utvecklare att bygga ett brett utbud av decentraliserade ekonomiappar (DeFi), nya kryptotokens, spel och mer.

När användare satsar sin krypto gör de den underliggande blockkedjan för den tillgången säkrare och mer effektiv. Och i utbyte belönas de med ytterligare tillgångar från nätverket, som betalas ut som belöningar.

Även om det har varit möjligt för individer att satsa Cardano på egen hand, eller via en delegerad insatstjänst, kan processen vara förvirrande och komplicerad. Med dagens lansering erbjuder Coinbase ett enkelt och säkert sätt för alla återförsäljare att aktivt delta i Cardano-nätverket och tjäna belöningar.

Cardano-nätverket ställer in den underliggande avkastningen beroende på antalet insatsdeltagare. Coinbase distribuerar avkastningen till kunderna, minus en provision.

Att erbjuda enkla sätt för Coinbase-kunder att tjäna krypto genom insats är ett viktigt steg i att bygga ett öppet finansiellt system. Du kan lära dig mer om att satsa belöningar på Coinbase på coinbase.com/staking.Source link