CME Group introducerar optioner på Micro WTI råoljeterminer

[ad_1]

Den internationella derivatmarknadsplatsen CME Group tillkännagav idag att de kommer att utöka sitt energierbjudande i mikrostorlek med lanseringen av optioner på Micro WTI råoljeterminer den 6 juni 2022, i väntan på regulatorisk granskning.

“Micro WTI råoljeterminer är en av de snabbast växande energiprodukterna idag, med nära 20 miljoner kontrakt som har handlats sedan lanseringen och nästan 40 % av volymen kommer från länder utanför USA”, säger Peter Keavey, global chef för energi och miljö. Produkter på CME Group. “Vi fortsätter att se ett starkt intresse för nya kunder och är glada över att kunna introducera alternativ för att ge investerare ännu mer flexibilitet att navigera i råoljevolatiliteten med precision.”

“Lanseringen av Micro WTI Crude-optioner fortsätter att sänka inträdesbarriären till en av de mest efterfrågade terminsprodukterna för självstyrda aktiva handlare”, säger JB Mackenzie, VD på Charles Schwab Futures and Forex, LLC. “Vi är glada över att kunna erbjuda dessa nya optionskontrakt till våra kunder på Charles Schwab och TD Ameritrade.”

“Vi är glada över att kunna erbjuda våra optionskunder de senaste produkterna från CME Group med tillägg av Micro WTI Crude Oil-alternativ. Vi är stolta över att erbjuda investerare det senaste inom produkter och utbildning”, säger John Bartleman, VD och koncernchef för TradeStation Group, Inc. ”

“Vi är glada över att kunna stödja lanseringen av optioner på Micro WTI råoljeterminer”, säger Steve Sanders, EVP för marknadsföring och produktutveckling på Interactive Brokers. “CME Groups befintliga Micro WTI Crude Oil-terminsprodukter är fortfarande populära bland investerare och tillägget av optioner kommer säkerligen att ge våra aktiva handlare kunder ytterligare flexibilitet och ökad precision för att hantera sin råoljeexponering.”

Handlare av alla storlekar utnyttjar i allt högre grad effektiviteten och flexibiliteten i CME Groups optionskomplex för att hantera risker, med över 4 miljoner optionskontrakt som hittills har handlats över befintliga produkter i mikrostorlek.

Optioner på Micro WTI råoljeterminer kommer att listas av och omfattas av reglerna i NYMEX.


[ad_2]

Source link