CMC Markets CFO och vice VD fortsätter att förvärva aktier under incitamentsplan

[ad_1]

CMC Markets Plc (LON:CMCX), en stor leverantör av onlinehandel och institutionella teknologilösningar, rapporterade idag transaktioner i sina aktier av högre chefer. Euan William Marshall, finanschef för CMC Markets, och David John Fineberg, vice verkställande direktör, köpte aktier i mäklaren under CMC Markets plc UK Share Incentive Plan.

Marshall förvärvade 134 aktier till ett pris av 225p per aktie. Fineberg förvärvade 132 aktier till ett pris av 225p per aktie. Transaktionerna av både Mr Marshall och Mr Fineberg är daterade den 7 februari 2022.

Låt oss notera att i december 2021 förvärvade Mr Marshall och Mr Fineberg också aktier i CMC under incitamentsplanen.

Euan Marshall började på CMC Group i november 2011. Han har haft en mängd olika roller inom ekonomifunktionen, inklusive Group Head of Finance. Han utsågs till Chief Financial Officer i november 2019, där han är ansvarig för ledningen av alla finansfunktioner globalt och investerarrelationer.

Mr Marshall har varit medlem i Chartered Institute of Management Accountants sedan 2005 och har 19 års erfarenhet av att arbeta inom finansiella tjänster och affärsrådgivning, inklusive på Barclays, HSBC och Deloitte.

Marshall har en kandidatexamen i nationalekonomi från University of Nottingham.

David Fineberg började på CMC i november 1997 och arbetade på handelsdisken och utvecklade koncernens spread bet dealing desk. Som senior återförsäljare var han ansvarig för förvaltningen av aktieböckerna i Storbritannien och USA.

Mellan april 2007 och september 2012 var han koncernens västra handelschef. I september 2012 utsågs han till rollen som Group Head of Trading och i januari 2014 utsågs han till Group Director of Trading. I juni 2017 utökades hans roll ytterligare när han blev Group Commercial Director. I april 2019 befordrades han till posten som vice vd.

[ad_2]

Source link