Clearlake Capital, Motive Partners slutför förvärvet av BETA+ från LSEG


Clearlake Capital Group, LP och Motive Partners tillkännagav idag slutförandet av förvärvet av BETA+-tillgångarna inklusive BETA Post-trade Processing, Maxit och Digital Investor, från London Stock Exchange Group (LSEG). Med omedelbar verkan kommer företaget att fungera som BetaNXT, vilket återspeglar dess utvecklade strategiska vision.

I samband med stängningen tillkännagav BetaNXT sitt nya ledarteam, vars vision är att skapa framtidens sammanlänkade förmögenhetsförvaltningsupplevelse. Företaget kommer att ledas av Motive medgrundare Stephen C. Daffron som ordförande och verkställande direktör. Han får sällskap av Caroline O’Connell som Chief Administrative Officer, Don Henderson som Chief Technology Officer, Tim Rutka som President för BETA och Michael Pass som President för Maxit och Digital Investor.

“Vi är glada över att stödja BetaNXT-ledarteamet för att skala verksamheten och bygga en differentierad plattform inom förmögenhetsförvaltningsbranschen”, säger Behdad Eghbali, medgrundare och Managing Partner, och James Pade, Partner och Managing Director för Clearlake. “Vi ser fram emot att genomföra en köp-och-bygg tillväxtstrategi för att fortsätta att skala BetaNXTs befintliga erbjudanden och gå in på nya högtillväxtmarknader.”

“Vi skaffade oss en solid grund i BetaNXT, som för med sig branschledande kapacitet inom transaktionsbearbetning och djupa band till förmögenhetsförvaltningsindustrin. Vi är energiska av möjligheten att hjälpa till att ta företaget till nästa nivå”, säger Stephen C. Daffron, styrelseordförande och verkställande direktör för BetaNXT. “Genom att dra nytta av den egenutvecklade branschexpertisen från vårt erfarna ledarteam och exceptionella partnerskap med Clearlake, Motive och LSEG kommer vårt omedelbara fokus att vara på att leverera till kunderna genom att utföra färdplanen för kärnplattformens teknologi och investera i produktfunktionsförbättringar som förbättrar kundernas upplevelse med oss.”

Dessutom har Clearlake och Motive Partners bildat ett långsiktigt strategiskt partnerskap med LSEG, genom vilket LSEG kommer att arbeta hand i hand med BetaNXT och sponsorernas portföljbolag för förmögenhetsförvaltning och tillhandahålla innehåll, data och verktyg.

“Vi är glada över att ha Clearlake och Motive som stödjer oss, eftersom de tar med sig en mängd branschkunskap och erfarenhet för att hjälpa oss att leverera nya produkter och effektivitetsvinster för våra kunder”, säger Tim Rutka, VD för BETA.
Source link