City Index utökar sitt utbud av utökade öppettider till mer än 70 amerikanska aktier

[ad_1]

Retail Forex- och CFD-mäklare City Index erbjuder fler möjligheter att handla genom att utöka sitt utökade erbjudande till mer än 70 amerikanska aktier.

Mäklarens kunder kan nu handla intäkterna från de mest populära aktierna när de händer istället för att vänta på huvudsessionen.

Ta ställning till populära amerikanska aktier med spread bets eller CFD:er i bara fyra steg:

  • Öppna ett konto eller logga in om du redan är kund
  • Sök efter företaget du vill handla med
  • Välj din position och storlek, och dina stopp- och gränsnivåer
  • Placera handeln och övervaka marknaden

City Index-marknaderna för utökade öppettider är helt separata från dess vanliga utbud – från 08:00 till 00:00 GMT. Du kan hitta dem i City Indexs Web Trader-plattform eller mobilapp genom att välja “US Equities (Extended Hours)” från menyn eller söka efter ett företag och välja marknaden märkt “Extended Hours”.

City Index har nyligen genomgått omprofilering. Företaget har också introducerat sin nya innovativa Performance Analytics-funktion, PlayMaker, som låter kunder övervaka sina handelsplaner i realtid.

City Index är en av de äldsta leverantörerna i Storbritannien och har blivit ett välbekant varumärke för brittiska investerare och handlare. Företagets nya varumärke och funktioner betonar dess anpassning till kunderna och viljan att fungera som en pålitlig partner. City Index syftar till att vara en leverantör av fler valmöjligheter, exklusiv insikt och bästa värde. Det nya varumärket hyllar hantverket att handla med finansiella marknader, tänja på gränser och utforska nya marknader med tillförsikt.


[ad_2]

Source link