City Index för att avveckla gamla City Index-appen


City Index, handeln med Forex och CFD-mäklare som nu är en del av StoneX, kommer snart att uppgradera City Index-appen.

I ett meddelande till sina kunder säger företaget att det kommer att avveckla den gamla City Index-appen om några veckor. Sök efter City Index i din appbutik och ladda ner den senaste versionen för att starta din uppdatering. All din data synkroniseras automatiskt så att du kan gå direkt tillbaka till handeln.

City Indexs mobilhandelsapp ger sina användare tillgång till spreadbetting och CFD:er på över 12 000 marknader. Handlare kan räkna med snabbare exekvering med handel med ett svep. De kan också upptäcka trender med ett ögonkast med hjälp av intuitiva diagramverktyg. Naturligtvis kan de handla valuta, aktier, index och mer.

Appen erbjuder personliga bevakningslistor, det vill säga handlare kan skapa och ändra flera bevakningslistor för att hålla ett öga på sina valda marknader. Användare av appen kan hålla sig uppdaterade med marknadshändelser med den globala ekonomiska kalendern.

Handlare kan enkelt lägga till stopp och limiter, OCOs och om de görs beställningar när de gör en handel. För att minska riskerna finns garanterade och efterföljande stopp tillgängliga. Vidare kan handlare lätt skala ut affärer genom att stänga en position stegvis.

Appen gör det också möjligt att gå long och short på samma marknad för att säkra en befintlig position.Source link