Christophe Baurand blir chef för State Street Bank International i Frankrike


State Street Corporation (NYSE:STT) tillkännagav idag utnämningen av Christophe Baurand till landschef för Frankrike. Efter att ha rapporterat till Denis Dollaku, styrelseledamot i State Street Bank International GmbH, började Baurand sin nya roll tidigare 2022.

Christophe Baurand

I sin nya roll kommer Baurand att ansvara för att leda utformningen och genomförandet av State Streets tillväxt- och kundrelationsstrategi i Frankrike, stärka företagets lokala nätverk samt driva affärer i regionen.

Christophe Baurand har över 20 års erfarenhet av investment banking, från kapitalmarknad till kapitalförvaltning och post-trade tjänster. Han kommer från Societe Generale Securities Services, där han senast var global chef för försäljning, marknadsföring och lösningar. Dessförinnan arbetade han även för Lyxor Asset Management, där han var global chef för affärsutveckling, och Societe Generale CIB där han var chef för försäljningen av aktiederivat för Schweiz och Benelux.

Denis Dollaku sa:

“Vi är glada över att välkomna Christophe till State Street, för att bygga vidare på den redan starka grund vi har i Frankrike. Hans omfattande erfarenhet på plats kommer att vara ovärderlig för vår fortsatta tillväxt i EMEA-regionen, och Christophes starka kompetens och strategiska vision kommer att vara avgörande för att fortsätta att effektivt möta våra kunders föränderliga behov.”Source link