CFTC motsätter sig obestämd vistelse av sin åtgärd mot binära optioner bluff Y Trading


United States Commodity Futures Trading Commission (CFTC) har gjort det klart att de motsätter sig en fortsatt uppskov med sin talan mot det bedrägliga binära optionsprogrammet Y Trading LLC och dess enda ägare och operatör Yehuda Belsky, även känd som Jay Bell.

Tillsynsmyndigheten hade tidigare uttryckt sin oro över förseningarna som dess talan mot binära optioner står inför. Nu motsätter sig kommissionen återigen ett yrkande från de tilltalade om att talan ska vila på obestämd tid på grund av Belskys fysiska tillstånd.

I dokument som lämnades in till New York Eastern District Court den 11 februari 2022, CFTC

upprepar sitt motstånd mot en fortsatt obestämd och generell vilandeförklaring av denna talan när det gäller de båda svarandena – Y Trading och Belsky.

CFTC begär att domstolen beordrar försvarsadvokaten att tillhandahålla ytterligare information för att styrka hans påståenden, inklusive: (1) en neurologisk rapport från en medicinsk expert som avrättats under ed som täcker expertens bedömning av Belskys kognitiva förmågor specifikt när det gäller hans förmåga att delta i rättegången; och (2) information och dokumentation om huruvida företagsaffärerna för svarande Y Trading LLC, ett företag i New York, har överlämnats till någon annan än Belsky.

Låt oss komma ihåg att CFTC:s klagomål hävdar att från åtminstone den 22 juni 2015, fram till idag, Belsky, individuellt och på uppdrag av Y Trading, bedrägligt sökt kunder genom att göra väsentligt falska uttalanden, inklusive att han var en experthandlare med binära optioner med en register över lönsam handel med binära optioner för flera kunders räkning.

Samtidigt ska Belsky ha misslyckats med att avslöja att han förskingrat kundmedel, inte hade något handelskonto för binära optioner i namnet Y Trading eller i sitt eget namn att handla från och hade varit föremål för en CFTC-order 2008. Belsky, som påstås, lurade också vissa kunder genom att tillhandahålla ett falskt kontoutdrag för binära optioner och genom att använda det fiktiva namnet “Jay Bell” för att dölja sin identitet.

Enligt klagomålet begärde Belsky minst 1 258 000 $ från minst 14 kunder för att påstås handla binära optioner för deras räkning.Source link