Cboe Silexx förbättrar Order Manager och Quick Trade Ticket


Cboe tillkännagav idag ytterligare en uppsättning förbättringar av Cboe Silexx, ett orderhanteringssystem för flera tillgångar (OEMS) som vänder sig till den professionella marknaden.

  • Företagskalendern innehåller nu en räkning av utdelningar och resultathändelser per månad.
  • En genvägsknapp lades till i Order Manager för att ge en sammanfattning av genomsnittspriset.
  • En genvägsknapp lades till Quick Trade Ticket för att öppna en ny Quick Trade-biljett från en befintlig biljett.

Modulen Flex Notices visar Flex-specifika handelshändelser när de tas emot från OPRA. Modulen är tillgänglig för alla användare aktiverade med OPRA-marknadsdata.

Cboe Silexx robusta FIX-nätverk tillåter användare att skicka och ta emot beställningar samt släppa kopior. Detta växande nätverk är inte bara begränsat till företag som använder Silexx, utan är tillgängligt för alla OEMS-plattformar.

På tal om de senaste ändringarna av Cboe Silexx, låt oss notera att i september 2021 drog plattformen tillbaka OATS-rapportering.

Flytten är i enlighet med Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) regeländring för Order Audit Trail System (OATS). FINRA har fastställt att noggrannheten och tillförlitligheten hos Consolidated Audit Trail (CAT) uppfyller de standarder som godkänts av SEC och har beslutat att avveckla OATS från och med den 1 september 2021.Source link