Cboe Silexx förbättrar modulen Time & Sales

[ad_1]

Cboe har tillkännagivit ytterligare förbättringar av Cboe Silexx, ett system för hantering av orderexekvering med flera tillgångar (OEMS) som vänder sig till den professionella marknaden.

  • Modulen Post-Trade Allocation tillåter användare som godkänts av deras företagsadministratör att allokera hela deras kontos slutförda affärer på den mest detaljerade, individuella handelsnivån.
  • Multi Order Ticket, Order Ticket och Basket Trader stöder nu tillgångsspecifika priser för upp till sju platser.
  • Flera förbättringar har lagts till i Time & Sales-modulen, inklusive stöd för “24×5”-klasser och berikad historisk marknadsdata över alla symboler.

Cboe Silexx har uppdaterats regelbundet. I en nyligen publicerad version fick Position Analyzer-modulen erbjuda grafiska representationer av positioner, P&L och greker. Funktioner inkluderar möjligheten att påverka underliggande pris, utvärderingsdatum och att lägga till simulerade positioner.

Teoretiska anrops- och säljvärdeskolumner via Cboe Hanweck har lagts till i Option Chain, Multi Order Ticket och Quick Trade Ticket.

Marknadsdata-tillståndsmeny lades till. Belägen i verktygsfältet i programmets huvudfönster visar menyn fördröjda och realtidsbehörigheter.

CAT-rapportering av härledda en- och flerbenskorsningar stöds nu.


[ad_2]

Source link