Cboe Silexx förbättrar Corporate Calendar och Option Chain


Cboe presenterade idag ytterligare en uppsättning förbättringar av Cboe Silexx, ett orderhanteringssystem för flera tillgångar (OEMS) som vänder sig till den professionella marknaden.

Corporate Calendar innehåller nu en helt ny modul som visar resultat och utdelningsmeddelanden för de kommande 30 dagarna via Wall Street Horizon.

Option Chain visar nu resultat och utdelningsmeddelanden för den valda symbolen för de kommande 30 dagarna via Wall Street Horizon.

Quick Trade Ticket har förstärkts ytterligare.

Listan över nyligen introducerade funktioner inkluderar:

  • Genomsnittlig prissammanfattning – visar nu tider för handelshändelser. Nya kolumner “Datum” och “Tid” tillgängliga i inställningarna.
  • Portfölj – resultatspårning och riskanalys i realtid med sammanfattningssektion inklusive Net Qty, P&L Net, P&L Day och Delta.
  • Kartläggning – diagram med underliggande historiska data som kan anpassas efter intervall och diagramtyp, och erbjuder flera typer av tekniska indikatorer.
  • Basket Trader – ladda upp, bygg och spara flera enstaka och flera beställningar, med möjligheten att skicka hela eller selektivt med lätthet.
  • VSA Viewer – nu tillgänglig för alla användare och tillhandahåller förväntad öppningsinformation för ingående serier om volatilitetsavräkningsdatum mellan 8:30 AM ET och 9:30 AM ET.

På tal om de senaste ändringarna av Cboe Silexx, låt oss notera att i september 2021 drog plattformen tillbaka OATS-rapportering.

Flytten är i enlighet med Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) regeländring för Order Audit Trail System (OATS). FINRA har fastställt att noggrannheten och tillförlitligheten hos Consolidated Audit Trail (CAT) uppfyller de standarder som godkänts av SEC och har beslutat att avveckla OATS från och med den 1 september 2021.Source link