Cboe Global Markets, ett av världens största börshållingsbolag, har gett en uppdatering om byggandet av ett nytt handelsgolv.

Cboe omdefinierar öppet skrikhandel och bygger en ny era av golvhandel. Företaget är fortfarande fokuserat på att erbjuda bästa möjliga handelsupplevelse för kunder och ser fram emot att öppna det nya handelsytan på 141 W Jackson Boulevard sommaren 2022.

Se videouppdateringen för en smygtitt.

Låt oss påminna om att Cboe i juni 2021 utfärdat ett meddelande till sitt Chicago -handelsgolvssamhälle. Meddelandet släpptes strax efter att Cboe hade markerat ett år sedan Cboe Options Exchange framgångsrikt återupptog hybridhandel-vilket inkluderar öppna upprop och elektroniska handelsmekanismer.

Ett meddelande till vår Chicago Trading Floor Community

Förra tisdagen var det ett år sedan Cboe Options Exchange framgångsrikt återupptog hybridhandeln efter den tillfälliga avbrutningen av öppen skrikhandel bland COVID-19-pandemin. Det var en otrolig lyft för handelsgolvssamhället, inklusive våra handlare och golvpersonal, att snabbt stänga och övergå till allelektronisk handel och sedan öppna igen med strikta hälso- och säkerhetsprotokoll enligt vilka vi har fungerat under det senaste året .

Genomförandet av de första säkerhetsplanerna innebar att utvidga handelsgropar, leda om hela golvet, kodifiera nya policyer och förfaranden och mycket mer. Vi hade inte kunnat återställa alla fördelar med vårt unika hybridhandelssystem utan den kritiska input och feedback vi fick från våra kunder under vägen. Tack för din flexibilitet, tålamod och samarbete.

Cboe är fortfarande fokuserad på att ge våra kunder den bästa möjliga handelsupplevelsen och vi är stolta över att kunna bekräfta vårt engagemang för att öppna skrik när vi planerar för vår flytt till det nya handelsgolvet på 141 W Jackson Boulevard. Som vi har sagt tidigare planerar Cboe att fortsätta att stödja öppen skrikhandel så länge du fortsätter att hitta värde i handelsgolvets djupa likviditet och genomförandekvalitet. Vi tackar för ditt fortsatta stöd och ser fram emot att välkomna dig till det nya hemmet på Cboe Options Exchange -handelsgolvet nästa sommar.

Kontakta din kundtjänst/driftsombud eller Cboe Trade Desk på [email protected] med några frågor ”.

Source link