Cboe Global Markets tillkännager två ledande befattningshavare


Cboe Global Markets, Inc tillkännagav idag två ledande befattningshavare som kommer att ytterligare accelerera företagets tillväxt när det fortsätter att utveckla sin globala expansionsstrategi. Dessa kampanjer inkluderar utnämningarna av Tim Lipscomb som Senior Vice President, Chief Technology Officer, och Stephanie Renner som Senior Vice President, International Finance.

Tim Lipscomb

Som Chief Technology Officer kommer Mr. Lipscomb, för närvarande Chief Operating Officer för Cboe Europe, att leda Cboes teknologistrategi, innovations- och integrationsinsatser globalt, inklusive övervaka alla Cboes utbytes-, data- och clearingplattformar.

I sin nya roll kommer Renner, för närvarande Chief Financial Officer för Cboe Europe, att leda alla Cboes icke-amerikanska finansfunktioner, och övervaka företagets kanadensiska, europeiska och asiatiska Stillahavsverksamheter, planering, analys och rapportering. Båda cheferna kommer att flytta från London till Kansas City för att tillträda sina nya befattningar.

Cboes utnämningar av Mr. Lipscomb och Ms. Renner följer en rad senaste förändringar i ledande ledning som speglar företagets pågående globala expansion. Tillsammans syftar dessa förändringar till att ytterligare integrera och optimera företagets globala team, resurser och verksamhet för att positionera Cboe för dess framtida tillväxtplaner.

Stephanie Renner

Mr. Lipscomb sa: “Cboe har byggt upp ett rykte för sin robusta, skalbara och mycket pålitliga teknologi, och har en stark meritlista av att leverera och driva klassens bästa utbytes- och datalösningar globalt över flera tillgångsklasser för våra kunder. Styrkan i våra förmågor är ett bevis på det exceptionellt begåvade team som vi har på plats, och jag ser fram emot att spela en del i deras fortsatta framgång när vi genomför vår tekniska färdplan för att driva Cboes framtida tillväxt.”

Renner sa: “Cboe fortsätter att accelerera sin globala expansionsstrategi, och jag kunde inte vara mer exalterad över att ta på mig ett ökat ansvar för att hjälpa till att övervaka vår finansiella verksamhet på en internationell skala som spänner över Nordamerika, Europa och Asien och Stillahavsområdet. Jag ser fram emot att arbeta med våra finansteam för att säkerställa att Cboe är väl rustad för nästa fas av tillväxt när vi fortsätter att skapa värde för våra aktieägare, kunder och medarbetare runt om i världen.”Source link