Cboe att använda Snowflake för att migrera företagsdata och analyser till molnet

[ad_1]

Cboe Global Markets, Inc, en ledande leverantör av global marknadsinfrastruktur och säljbara produkter, tillkännagav idag att de utnyttjar Snowflake för att migrera sina företagsdata och analyser från lokala system till molnet.

Antagandet av Snowflakes Data Cloud kommer att hjälpa till att förvandla Cboes data- och analysinfrastruktur till en modern molnarkitektur, vilket ger snabbhet, skalbarhet och effektivitet till företagets hantering av dess interna, proprietära data och analyser.

Den flexibla och mycket skalbara Snowflake Data Cloud-plattformen, som kan fungera över olika molnleverantörer och regioner för olika infrastrukturer som ett enda moln, kommer att hjälpa Cboe att använda ytterligare verktyg till sina befintliga datamängder, vilket utökar hur det aggregerar och bryter sin data. I slutändan förväntas detta förbättra Cboes kapacitet i hur det kan analysera data och härleda snabba analyser för att tillhandahålla intelligens både internt och för kunder.

“Cboe kommer att utnyttja Snowflake för att påskynda vår molnmigreringsresa och modernisera hur vi hanterar och använder vår egenutvecklade företagsdata och analys till vår och våra kunders fördel”, säger Eileen Smith, Senior Vice President, Data and Analytics, Cboe Global Markets.

“Snowflake erbjuder en mycket flexibel och skalbar Data Cloud-plattform som gör det möjligt för våra team att hantera ökande mängder data med högre hastighet och effektivitet, vilket förbättrar våra möjligheter att hantera, bryta och analysera denna data internt i vår globala verksamhet och dela dessa insikter med våra kunder. Vi ser fram emot de många förväntade fördelarna som Snowflake kommer att ge.”

Cboe planerar också att använda Snowflake som en säkerhetsdatasjö för att förena data för effektiv upptäckt och svar och andra fall av användning av cybersäkerhet. Dessutom skapar migrationen till Snowflakes Data Cloud möjligheten för Cboe att potentiellt skapa nya dataprodukter och tjänster, samtidigt som dataåtkomsten för marknadsdeltagare utökas genom Snowflakes molnkapacitet och unika distributionskanaler, såsom Snowflakes Secure Data Sharing.

“Morgondagens framgångsrika finansiella tjänsteföretag vet att de behöver tillhandahålla en sömlös dataupplevelse”, säger Rinesh Patel, Global Industry GTM Lead, Financial Services, Snowflake. “Arbetet Cboe gör för att modernisera sin data- och analysinfrastruktur och leverera snabbare, bättre insikter till sina interna team och kunder är en modell för hur finansbranschen måste modernisera, leverera på en mer kundcentrerad verksamhetsmodell och dra fördel av av de möjligheter att tjäna pengar på data som finns inom finansiella tjänster.”

Cboe fortsätter att gå mot mer molnbaserade lösningar och engagemanget med Snowflake är en del av dess pågående globala molnstrategi.

I november 2021, i ett separat initiativ, lanserade Cboe Cboe Global Cloud, en ny realtids-, molnbaserad marknadsdataströmningstjänst som syftar till att optimera effektiviteten och leveransen av Cboes datatjänster för marknadsaktörer globalt. Cboe Global Cloud är designat för att göra det möjligt för kunder att direkt komma åt Cboe-data i realtid från flera platser runt om i världen med så lite som en internetanslutning.

Dessutom hjälper Cboe Global Cloud att sammanföra Cboes breda utbud av realtidsdataprodukter till en enhetlig plattform, vilket ger kunderna ett enkelt och effektivt sätt att ta emot en mängd olika realtidsdata via en enda åtkomstpunkt.


[ad_2]

Source link