Capitolis utser Gerard Varjacques till försäljningschef

[ad_1]

Capitolis tillkännager utnämningen av Gerard Varjacques till chef för försäljning och ledningsgrupp. Med utgångspunkt från en solid grund och stark pipeline kommer Mr Varjacques att skala försäljningsorganisationen till nästa nivå av kundtäckning, acceleration och tillväxt.

“Gerard har tillväxttänket, erfarenheten, gör-er-fokuset och förstår vår domän och produktuppsättning för att få omedelbar inverkan för att ytterligare accelerera våra framsteg”, säger Gil Mandelzis, VD och grundare, Capitolis. “Min relation med Gerard började för över ett decennium sedan när han gick med i Traiana för att driva försäljning och senare för att leda försäljning på EBS BrokerTec med mig. I båda fallen förde han säljorganisationerna till deras största framgångar, och jag ser fram emot hans bidrag på Capitolis.”

Mr Varjacques är en erfaren säljledare med en bevisad meritlista för att bygga team i världsklass med laserfokus på utförande och intäktstillväxt. Nyligen var han global försäljningschef på M Science, ett datadrivet forsknings- och analysföretag som avslöjade nya insikter för ledande finansiella institutioner och företag. Tidigare drev han försäljning på EBS BrokerTec, Traiana, och var även VD för GL TRADE Americas, en av världens ledande handelslösningar.

“Jag är hedrad över att ansluta till Gil och hela Capitolis-teamet när vi bygger mot vår nästa tillväxtfas”, säger Gerard Varjacques. “Jag är fast besluten att ta vår försäljningsmotor till nästa fokusnivå för att dra nytta av pipelinevolymen när vi tillför meningsfullt värde till våra kunder.”

Capitolis samlade nyligen in 110 miljoner dollar i serie D-finansiering, drivet av den snabba uppkomsten och marknadens acceptans av dess komprimerings- och marknadsplatslösningar. Företaget fortsätter att göra människor till en av sina mest kritiska investeringar och anställer i hela verksamheten för att stödja företagets snabba tillväxt och skala inför framtiden.


[ad_2]

Source link