Capitolis tillkännager viktiga strategiska anställningar och befordran i NY och Tel Aviv

[ad_1]

Capitolis, teknikföretaget som ombildar kapitalmarknaderna, fortsätter att växa och skala verksamheten för att möta kundernas krav och pågående möjligheter att förnya sig. Investeringen i sitt folk speglar Capitolis fortsatta momentum efter att företaget nyligen tillkännagav sin serie D-finansiering.

I takt med att teamet växer har Capitolis välkomnat tillägget av följande viktiga strategiska anställningar och anmärkningsvärda erbjudanden på kontoren i New York och Tel Aviv:

Lindsey Baptiste har befordrats till finansdirektör. Under sin tid på Capitolis har hon spelat en nyckelroll i att hantera företagets serie C och D investeringsrundor, LMRKTS förvärvs- och integrationsaktiviteter och byggandet av det globala kontorsutrymmet. Lindsey fortsätter att bygga ut företagets finansinfrastruktur inklusive nya tillägg till hennes team med Michael Feeney som controller och Jason Glassman som VP of Strategic Finance.

Thomas Droumenq går in som chef för Capitolis Ionic Product, fokuserad på förvaltning och fortsatt tillväxt av företagets revolutionerande plattform som gör det möjligt för finansinstitut att finansiera och strukturera portföljer av positioner på ett kapitaleffektivt sätt. Thomas tillbringade 23 år på Société Générale där han hade roller som Head of Equities & Derivatives och Head of Sales för Americas-regionen.

Nancy Henderson ansluter sig som programstruktur, med uppgift att leda utvecklingen av kapitalmarknadsstrukturerna. Före Capitolis hade hon den dubbla positionen som Global Head of Fixed Income Asset Management och Branch Manager för New York Office på FMS Wertmanagement Service där hon skötte avvecklingen av en offentlig sektor, strukturerade produkter och Sovereign portfölj med en initial notional på 85 miljarder euro (motsvarande). Nancy har också haft roller på Hypo Real Estate / DEPFA Bank och HypoVereinsbank.

Leon Leviner har tagit rollen som chef för FX Engineering baserad från Capitolis Tel Aviv-kontor, ansvarig för leveransen av FX-kompressionsprodukterna. Före Capitolis var Leon Chief Technology Officer på Otoma där han byggde teamet och en fintech-plattform som betjänade banker och försäkringsbolag på fem kontinenter; före Otoma var han CTO på Enterprise SaaS-plattformen Reach och ledde tidigare CTO:s kontor och tjänstgjorde som innovationschef på Nasdaq-handlade Perion.

Taylor King har tillträtt som marknadschef för varumärke, strategi och verksamhet, ansvarig för att bygga och etablera Capitolis varumärke och marknadsoperativ grund. Före Capitolis hade hon roller i både global och regional marknadsföring på teknologimjukvarujätten SAP, senast som chef för strategiska initiativ inom företagets Global Demand Center.

Företagets strategi- och företagsutvecklingsteam expanderar med Keerthan Harish gå med som Senior Manager för Corporate Development, fokuserad på partnerskap, M&A och strategiska initiativ i hela verksamheten, samt Eyal Pelleg går in i rollen som Senior Manager of Strategy, med uppgift att driva våra pågående strategiska initiativ med Product and Go-To- Marknadstillväxtmöjligheter.

Keerthan tar med sig erfarenhet från Dataminr, Goldman Sachs och Bank of Americas division för investeringsförvaltning och förmögenhetsförvaltning Merrill Lynch. Eyal har också haft roller på McKinsey and Company, Karl Weiss LTD, och tjänstgjort som officer i den israeliska flottan.

Capitolis nyinrättade projektledningskontor kommer att ledas av direktör Maria (MC) Centeio, med uppgift att föra process, struktur och organisation till verksamheten när företaget ser till att mogna sin verksamhet och leverera resultat mot sina djärva mål. Innan Capitolis arbetade MC i ett litet team på Bridgewater Associates med ansvar för att ta Ray Dalios principer och produkter fokuserade på systematiserad förvaltning till den externa marknaden; hon övervakade teamet för teknisk support och kunddrift.

Efter att ha avslutat förvärvet av LMRKTS i augusti 2021, en branschledande multilateral optimerings- och komprimeringsleverantör som utökade Capitolis optimeringssvit till de mest kompletta handelskompressionslösningarna som finns tillgängliga på marknaden, placerade Capitolis ett antal nyckeltalanger i nya roller för att främja den strategiska tillväxten av sin valutaverksamhet:

  • Ben Townson går med i produktteamet som Vice President, Head of Product Management for Compression.
  • Milos Marinkovic har tagit på sig rollen som Vice President, Engineering.
  • Sofiane Nait-Saidi går med i Capitolis Capital Labs-teamet och fungerar som vicepresident, kvantitativ strategi.
  • Stephen Fanale kliver in i rollen som Algorithm Team Lead.

Capitolis samlade nyligen in 110 miljoner dollar i serie D-finansiering, drivet av den snabba uppkomsten och marknadens acceptans av dess komprimerings- och marknadsplatslösningar. Företaget fortsätter att göra människor till en av sina mest kritiska investeringar för att stödja den snabba tillväxten och omfattningen av verksamheten för framtiden.[ad_2]

Source link